Technologia przetwórstwa mięsa
Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 2006.
Mięso technologia., Podręcznik
dostępne:
3 z 3
Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
83-204-3212-X : zł 49
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2006.
Numer wydania
Wyd. 1 (dodr.).
Objętość
363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
637.5(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
020
%a 832043212X
080
%a 637.5(075.3.053.7)
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wyd. 1 (dodr.).
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2006.
300
%a 363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
650
%a Mięso
%x technologia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3212-X : zł 49
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 054747
Sygnatura: 54747
Sygnatura: 54747
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 054748
Sygnatura: 54748
Sygnatura: 54748
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 062804
Sygnatura: 62804
Sygnatura: 62804
Status: Do wypożyczenia